test

Vilhelm Ehlerts Allé

Vi forventer at starte udlejningen op i vinteren 2021/2022

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktive lejeboliger med central placering

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Viborg Baneby - en helt ny bydel

I Banebyen bor du virkelig centralt i Viborg og er kun en kort gå- eller cykeltur fra alt, hvad du har brug for i hverdagen såsom indkøb, daginstitutioner og skoler. Gågaderne med de mange butikker, restauranter og caféer er kun få minutter væk. Som du kan høre på navnet bor du også tæt på banegården, hvorfra der er gode tog- og busforbindelser. 

Bæredygtige lejeboliger 

Vores byggeri på Vilhelm Ehlerts Allé i Viborg forventes at få bæredygtighedscertificeringen DGNB. Det betyder, at der udvises både miljømæssigt-, økonomisk- og socialt ansvar igennem hele byggeprocessen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

202 lejligheder til leje i Viborg

Birch Ejendomme er netop nu i fuld gang med at opføre 202 lyse og lækre lejligheder i den nye bydel Banebyen i Viborg. Lejeboligerne byder på spændende planløsninger med alt fra ét til fire værelser, og lejlighederne er således attraktive for både studerende, par, børnefamilier og seniorer.

Er du interesseret?

Vi forventer at starte udlejningen af Vilhelm Ehlerts Allé op i vinteren 2021/2022. Hvis du tilmelder dig vores interesseliste, får du besked 48 timer inden udlejningen starter. Du får dermed førstevalg på boligerne.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²