test

Viborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En charmerende domkirkeby

Viborg er en af Danmarks ældste byer med en hyggelig bymidte, hvor middelaldergader snor sig rundt mellem skæve bygninger. Her finder du et bredt udvalg af butikker og på byens torve er der altid liv og aktivitet, f.eks. samles folk til det ugentlige fødevaremarked ”Smag på Nytorv”.

Naturskønne omgivelser

Med en beliggenhed lige midt i Jylland, er du aldrig langt fra smuk natur. Du kan løbe de 12 kilometer rundt om Nørresø og Søndersø i byen eller hoppe på mountainbiken og prøve sporene i Dollerup Bakker af. På varme dage kan du tage familien med til badestranden ved Hjarbæk Fjord og slutte dagen af med en is på lystbådehavnen.

Kultur og events

Hvis du trænger til et kulturelt indspark, kan du besøge Tinghallen, hvor der afholdes foredrag, koncerter og messer. Der er også mulighed for en intim koncert på Paletten, hvor der både er kendte og nye navne på plakaten. Til de sportsinteresserede er der mulighed for at heppe fra sidelinjen til Viborg HKs hjemmekampe eller mødes til fadøl på Energi Viborg Arena. Hvert år afholdes der også Hærvejsmarchen, hvor man kan vælge den traditionelle rute eller hoppe på karnevalsruten, hvor man vandrer 20 km i udklædning til den længste byfest.

Bo til leje i Viborg

Birch Ejendomme er i fuld gang med opførelsen af moderne lejligheder i det nye kvarter Banebyen i Viborg. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om lejeboligerne, hvornår vi starter udlejning m.m., kan du tilmelde dig vores interesseliste, som du finder her på vores hjemmeside.

Find interesselisten her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²