orderPresentation: False
orderBrochure: True

Kobbelvænget i Lille Grundet

Vejle

Lejlighed 3 Værelser 93 m²

PHB | Skøn treværelses lejlighed

Her får du en nyopført lejebolig, som er indrettet i lyse og moderne materialer med køkken-alrum og stue i ét, stort soveværelse, et ekstra værelse, klassisk bad og adgang til privat terrasse. Til lejligheden hører desuden eget skur.

Billeder er vejledende.

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue
Lejligheden indeholder et lyst og klassisk køkken-alrum, som er placeret i forlængelse af stuen. Her er der plads til både et spisebord samt et sofahjørne. Fra stuen har du direkte udgang til egen terrasse eller altan, hvor der er god plads til at skabe en privat hyggekrog.  

Stort soveværelse
Lejligheden indeholder et stort soveværelse, hvor der er faste garderobeskabe samt plads til en dobbeltseng. Soveværelset er rummeligt og der er desuden også plads til at have et skrivebord stående eller en barneseng.

Nyt badeværelse
Lejligheden har et lyst og moderne badeværelse, som har faste hvide HTH-elementer og grå klinker på gulvet. Her kan du nemt skabe dit eget personlige præg med personligt interiør. Der er vaskesøjle (vaskemaskine / tørretumbler) på badeværelset.

Entré/fordeling
I entréen er der plads til at opbevare overtøj og sko. Herfra har du desuden adgang til alle lejlighedens rum. Der er et indbygget skab i entréen, hvor man har mulighed for at opbevare sit overtøj. 

Privat terrasse/altan
Til boligen hører en privat flisebelagt terrasse eller altan. Her har du både plads til havemøbler og en grill. 

Parkeringsmuligheder
Der er fællesparkering i området.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR18
Indrykket 14.08.2020
Område Kobbelvænget i Lille Grundet
Husleje 8.700 DKK
Depositum 26.100 DKK
A/C vand & varme Afregnes med forsyning
Retning Varierende
Etager Stuen, 1. Sal, 2. Sal
Værelser 3
Areal 93 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig Udlejet

Plantegninger

Praktisk info

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge, hvidmalede lofter og lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse, troldtekt-lignende plader.

Alle boliger har ventilationsanlæg, hvilket sikrer et godt indeklima. Lejlighederne er bygget i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde.

I boligerne er der installeret opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, og glaskeramisk kogeplade. Desuden er vaskemaskine og tørretumbler installeret.

I lejlighederne er der installeret fibernet (YouSee, Ewii fiber og lokal antenneforening)

Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om denne bolig

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Eva Heidi Mehlsen Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

Kobbelvænget i Lille Grundet

+45 54 55 40 35
emj@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²