orderPresentation: False
orderBrochure: True

Kobbelvænget i Lille Grundet

Vejle

Lejlighed 2 Værelser 75 m²

PHA | Moderne toværelses lejlighed

Glæd dig til en ny og moderne lejlighed på det populære Kobbelvænget i Vejle. Lejligheden indeholder alt i hårde hvidevarer samt en skøn altan. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue
Lejlighedens hjerte er det rummelige køkken-alrum, hvor du kan glæde dig over et lyst og moderne køkken med alt i hårde hvidevarer samt masser af bordplads. I rummet er der desuden god plads til at have et spisebord stående, og der åbnes desuden op til en hyggelig stue med udgang til en store altan. 

Soveværelse 
Lejligheden har et stort og luftigt soveværelse, hvor du med tre faste garderobeskabe er sikret god plads til opbevaring. 

Bad 
På boligens badeværelse er der indrettet en praktisk vaskesøjle, så tøjvasken klares nemt og bekvemt i hjemmet. Badeværelset indeholder derudover toilet, bruseniche og en håndvask med praktisk opbevaring under. 

Uderum
De lunere dage og lyse aftenener kan indtages på den store altan eller terrasse, hvor der er god plads til møbler og grill. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR18
Indrykket 14.08.2020
Område Kobbelvænget i Lille Grundet
Husleje 7.800 DKK
Depositum 23.400 DKK
A/C vand & varme Afregnes med forsyning
Retning Varierer
Etager Stuen, 1.Sal, 2.Sal
Værelser 2
Areal 75 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig Udlejet

Plantegninger

Video: Lejlighed | 2 Værelser | 75 m²

Praktisk info

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge, hvidmalede lofter og lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse, troldtekt-lignende plader.

Alle boliger har ventilationsanlæg, hvilket sikrer et godt indeklima. Lejlighederne er bygget i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde.

I boligerne er der installeret opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, og glaskeramisk kogeplade. Desuden er vaskemaskine og tørretumbler installeret.

I lejlighederne er der installeret fibernet (YouSee, Ewii fiber og lokal antenneforening)

Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om denne bolig

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Eva Heidi Mehlsen Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

Kobbelvænget i Lille Grundet

+45 54 55 40 35
emj@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²