Vejle - Lille Grundet

Vækstby i Trekantområdet

Vejle er en populær vækst by beliggende i trekantområdet. Området har storslået natur, en levende bymidte og god infrastruktur med forbindelser til arbejdspladser i både syd, nord, øst og vest. Vejle kommune har ca. 114.000 indbyggere, hvoraf knap 60.000 bor i Vejle by.

Smuk natur

Vejle ligger i varieret natur med bl.a. Vejle Fjord, Grejsdalen og Vejle Ådal. Den smukke natur indbyder til vandring, kanotur eller en tur i det blå.

Danmarks bedste handelsby

Vejle er flere gange kåret som Danmarks bedste handelsby. Her er noget for enhver smag med både kæde- og specialbutikker primært fordelt på gågaden og i indkøbscenteret Bryggen. Byen rummer også anerkendte spisesteder og hyggelige cafeer både på strøget og lystbådehavnen.

Kendt for spa og wellness

Mange besøger Vejle for at opleve sundhed og velvære. Her er flere muligheder for spa og wellness, og disse steder er bevidst placeret i Vejles kuperede natur, der indbyder til fysisk aktivitet og mental afslapning.

Mange kulturtilbud

Vejle er en levende by med et rigt kulturudbud. Bl.a. Vejle Musikteater byder på mange musikalske oplevelser, og DGI-Huset er byens store messe- og idrætscenter.

Bo i Vejle

Birch Ejendomme har boliger på Kobbelvænget, hvor vi både udlejer rækkehuse og lejligheder. Se mere om boligtyperne her på vores hjemmeside eller ring til os og hør mere på tlf. 88 44 50 44.

0
housesVis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²