test

Lille Grundet

Kobbelvænget, Lille Grundet

Området omkring Kobbelvænget har alt, hvad du har brug for i hverdagen. I Lille Grundet er der gode institutioner, skoler og et trygt og roligt lokalsamfund med gode muligheder for at dyrke fritidsaktiviteter. Området er forbundet af et godt stisystem, der forbinder Kobbelvænget med byen. Med fem minutters kørsel fra motorvejen og med nem adgang til Vejle C ligger lejlighederne ideelt placeret for pendlere.

Smuk natur

Vejle ligger i varieret natur med bl.a. Vejle Fjord, Grejsdalen og Vejle Ådal. Den smukke natur indbyder til vandring, kanotur eller en tur i det blå.

Danmarks bedste handelsby

Vejle er flere gange kåret som Danmarks bedste handelsby. Her er noget for enhver smag med både kæde- og specialbutikker primært fordelt på gågaden og i indkøbscenteret Bryggen. Byen rummer også anerkendte spisesteder og hyggelige cafeer både på strøget og lystbådehavnen.

Kendt for spa og wellness

Mange besøger Vejle for at opleve sundhed og velvære. Her er flere muligheder for spa og wellness, og disse steder er bevidst placeret i Vejles kuperede natur, der indbyder til fysisk aktivitet og mental afslapning.

Mange kulturtilbud

Vejle er en levende by med et rigt kulturudbud. Bl.a. Vejle Musikteater byder på mange musikalske oplevelser, og DGI-Huset er byens store messe- og idrætscenter.

Bo i Vejle

Birch Ejendomme har boliger på Kobbelvænget, hvor vi både udlejer rækkehuse og lejligheder. Se mere om boligtyperne her på vores hjemmeside eller ring til os og hør mere på tlf. 88 44 50 44.

test

Se video

Moderne lejligheder på Kobbelvænget

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²