Vejle - Grejs

Rækkehuse nord for Vejle

Grejs er en hyggelig lille by med ca. 1.500 indbyggere og en smuk beliggenhed ved Grejsdalen nord for Vejle. Byen har egen børnehave, skole og kulturcenter, samt en aktiv lokalbefolkning der sikrer et rigt foreningsliv, byfester m.m.

Smuk natur i Grejsdalen

Grejs ligger ved den fredede Grejsdal, der er Danmarks dybeste dal. Grejsdalen byder på smuk, varieret natur med å, eng, mose og skovklædte skrænter. Her er et rigt dyreliv, og området indbyder til smukke vandreture.

Nem adgang til større byer

Med en bolig i Grejs har du nem adgang til flere større byer og arbejdspladser. Tættest på er Vejle kun 10 minutter væk, men også Horsens, Brande, Kolding og Billund ligger under en halv time væk. Midtjyske motorvej er 2 km væk, og der er knap 5 km til E45.

Nær kulturliv i Vejle

Vil du gerne bo nær et blomstrende kulturliv, har Vejle foruden fantastisk natur både en unik historie, flot arkitektur, storbyliv, et stærkt handelsliv, spændende forenings- og kulturliv og store idrætsevents. Her er derfor masser af muligheder for oplevelser.

Bo i Grejs

Birch Ejendomme udlejer 39 rækkehuse på H. C. Monrads vej i Grejs. Udlejningen af boligerne er i fuld gang. Se mere om disse boligtyper på vores hjemmeside eller ring til os for en fremvisning på tlf.: 88 44 50 44.

0
housesVis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²