Ulstrup

Stationsby i idyllisk område

Ulstrup er en by beliggende i Østjylland og har ca. 2.000 indbyggere. Byen har gode indkøbsmuligheder, idrætshal, fodboldstadion, børnehave og har med andre ord alt, hvad et lille lokalsamfund har brug for.

Trygt lokalsamfund

I Ulstrup finder du et veletableret lokalsamfund, hvor der er alt, hvad der skal til, for at hverdagen kan fungere. Byen har egen skole, gode daginstitutioner, bibliotek og rummer desuden både dagligvarer- og specialbutikker

Ideelt for børnefamilien

Ulstrup er en skøn lille oase, hvor børn kan vokse op i rolige og trygge rammer. Der eksisterer gode stisystemer, så børnene selv kan komme sikkert til og fra skole, og der er desuden også gode muligheder for at dyrke idræt i byen.

God til pendleren

Ulstrup ligger omkranset af en række smukke skovklædte bakker midt på en terrasselignende skråning i Gudenådalen. Ulstrup er placeret ca. 20 kilometer fra Randers og små 30 kilometer fra Viborg, og byen har derfor nem adgang til mange arbejdspladser i de større byer. Ulstrup er desuden stationsby, som ligger på ruten mellem Viborg og Langå, og det er derfor også nemt og bekvemt at rejse med offentlig transport herfra.

0
housesVis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²