Lysmosevænget

Bo i hjertet af Lysbro 

Lysbro er en yderst attraktiv del af Silkeborg, som tiltrækker både unge, ældre og børnefamilier. 

Nær alt 

Lysbro ligger blot 3 kilometer fra Silkeborg station og altså kun en kort cykeltur fra byens pulserende liv. Samtidig er du midt i Silkeborgs smukke natur med Silkeborg skovene og flere af de kendte søer, som Almind Sø og Ørnsø rundt om hjørnet. 

God for tilflyttere 

Med alle Silkeborgs skønne kvaliteter inden for nær afstand, er Lysbro det oplagte valg for tilflyttere til byen, som ønsker at være nær både byens mange muligheder og Silkeborgs utallige naturperler. 

Lejeboliger på Lysmosevænget

Vi har desværre ingen ledige lejeboliger på Lysmosevænget i øjeblikket. Hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig vores interesseliste, og så lover vi at give dig besked, hvis noget bliver ledigt. 

 

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²