Lysbrolysningen

Silkeborg

Lejlighed 3 Værelser 97 m²

B2 | Treværelses med altan til leje

Skøn treværelses lejlighed med egen altan eller terrasse. Denne lejebolig indeholder entré, køkken-alrum, bad og to værelser.
OBS: Boligerne færdigbygges i 2020, og billeder og visualiseringer er vejledende (se plantegning for denne boligtypes indretning)

OBS: Boligerne færdigbygges i 2020, og billeder og visualiseringer er vejledende (se plantegning for denne boligtypes indretning).

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum med udgang til altan
Lejlighedens primære opholdsrum er det store køkken-alrum, hvor du kan lave mad, spise middag med gæster eller slænge dig foran tv’et. Her er god plads til at indrette en indbydende spiseplads og et hyggeligt sofahjørne. Du kan også fortsætte ud på altanen/terrassen, som du får adgang til fra køkken-alrummet.

To funktionelle værelser
Denne lejlighedstype har to gode værelser: et soveværelse med tre faste skabe og dermed god plads til opbevaring af tøj og sko, samt et værelse oplagt som fx børne- eller gæsteværelse.

Bad med vaskesøjle
Det lyse og enkle badeværelse er indrettet med toilet, bruseniche samt en smart vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR18
Indrykket 14.08.2020
Område Lysbrolysningen
Husleje 9.000 DKK
Depositum 27.000 DKK
A/C vand & varme Afregnes med forsyning
Retning Varierer
Etager Stuen
Værelser 3
Areal 97 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.10.2020

Plantegninger

Praktisk info

Indretning

Lejlighederne i Lysbro Lysningen er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyst inventar, der er nemt at holde. På badeværelset er der gråt klinkegulv, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum. Lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn og glaskeramisk kogeplade. Der er desuden faste skabe fra HTH.

Generelt

El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne. Der er installeret fibernet i ejendommen (mulighed for YouSee og Waoo). Der er elevator til alle niveauer. Det er tilladt at have op til to husdyr.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Lysbrolysningen

Kontakt vores udlejningsteam

Karin Nyhus
Udlejningsassistent,

Lysbrolysningen

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²