Lysbrolysningen

Silkeborg

Lejlighed 3 Værelser 99 m²

B1 | Treværelses lejlighed i Lysbro

Bo til leje i denne treværelses lejlighed i smukke omgivelser i Lysbro. Her får du et skønt køkken-alrum, gode værelser med skabe og et nyt badeværelse.

OBS: Boligerne færdigbygges i 2020, og billeder og visualiseringer er vejledende (se plantegning for denne boligtypes indretning).

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Åben køkken-alrum og stue
Træd ind i en stor entré, hvor du kan hænge overtøjet og byde dine gæster velkommen. Herfra fortsætter du ind i lejlighedens primære opholdsrum, der indeholder køkken og stue i ét. Her kan du indrette dig med en indbydende spiseplads og et hyggeligt sofahjørne. Fra dette rum er der desuden udgang til altanen/terrassen.

To gode værelser
Lejligheden har to gode værelser, begge med faste skabe til opbevaring af fx garderoben. Værelsernes gode og reelle størrelse gør lejligheden oplagt som delebolig.

Bad med vask
Lejlighedens badeværelse er indrettet med et toilet, bruseniche samt en funktionel vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, så vasketøjet kan klares hjemmefra.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR18
Indrykket 14.08.2020
Område Lysbrolysningen
Husleje 9.000 DKK
Depositum 27.000 DKK
A/C vand & varme Afregnes med forsyning
Retning Varierer
Etager Stuen
Værelser 3
Areal 99 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.10.2020

Plantegninger

Video: Lejlighed | 3 Værelser | 99 m²

Praktisk info

Indretning

Lejlighederne i Lysbro Lysningen er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyst inventar, der er nemt at holde. På badeværelset er der gråt klinkegulv, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum. Lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn og glaskeramisk kogeplade. Der er desuden faste skabe fra HTH.

Generelt

El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne. Der er installeret fibernet i ejendommen (mulighed for YouSee og Waoo). Der er elevator til alle niveauer. Det er tilladt at have op til to husdyr.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Lysbrolysningen

Kontakt vores udlejningsteam

Karin Nyhus
Udlejningsassistent,

Lysbrolysningen

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²