Lysbrolysningen

Silkeborg

Lejlighed 4 Værelser 114 m²

C3 | Nyopført fireværelseslejlighed

Altanlejlighed med mulighed for fantastisk udsigt i populære Lysbro i Silkeborg. Lejligheden indeholder entré, køkken-alrum, bad og tre værelser.

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Stort køkken-alrum
Lejligheden har et skønt køkken-alrum, hvor køkkenet med køkkenø er centralt placeret. Her kan du samle både familie og venner til hyggelige stunder og god mad. Rummet indbyder til indretning af hyggekroge med spiseplads og sofahjørne, og her er desuden direkte udgang til altan/terrasse.

Tre gode værelser
Lejligheden indeholder et soveværelse og to gode børneværelser, som dog også kan bruges til kontor eller gæsteværelse. Alle værelserne er indrettet med fast garderobeskab, så det er nemt at flytte ind. 

Et klassisk bad
Boligens lyse badeværelse er indrettet helt klassisk med toilet, bruseniche samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Dette sikrer praktisk mulighed for at klare vasketøjet i hjemmet.

Mulighed for fantastisk udsigt 
I de flotte fireværelses lejligheder har du mulighed for at vælge en bolig med fantastisk udsigt udover Silkeborgs imponerende natur. Udsigten kan du få både fra altanen samt fra det store, kvadratiske vindue i køkken-alrummet, der kombinerer et ubeskriveligt lysindfald og en udsigt uden sammenligning. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR18
Indrykket 14.08.2020
Område Lysbrolysningen
Husleje 9.900 DKK
Depositum 29.700 DKK
A/C vand & varme Afregnes med forsyning
Retning Varierer
Etager Stuen, 1.Sal, 2.Sal
Værelser 4
Areal 114 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.10.2020

Plantegninger

Video: Lejlighed | 4 Værelser | 114 m²

Praktisk info

Indretning

Lejlighederne i Lysbro Lysningen er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyst inventar, der er nemt at holde. På badeværelset er der gråt klinkegulv, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum. Lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn og glaskeramisk kogeplade. Der er desuden faste skabe fra HTH.

Generelt

El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne. Der er installeret fibernet i ejendommen (mulighed for YouSee og Waoo). Der er elevator til alle niveauer. Det er tilladt at have op til to husdyr.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Lysbrolysningen

Kontakt vores udlejningsteam

Karin Nyhus
Udlejningsassistent,

Lysbrolysningen

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²