Lysbrolysningen

Silkeborg

Lejlighed 4 Værelser 110 m²

C1 | Hyggelig fireværelses lejlighed i Lysbro

Rummelig fireværelses lejlighed i Lysbro i Silkeborg. Lejligheden indeholder entré, lyst køkken-alrum, bad og tre gode værelser.

OBS: Boligerne færdigbygges i 2020, og billeder og visualiseringer er vejledende (se plantegning for denne boligtypes indretning).

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue
Når du kommer ind i lejlighedens rummelige køkken-alrum, vil du med det samme se, at dette rum er boligens hjerte. Her kan du både lave mad, spise middag med gæster eller slænge dig foran tv’et i et hyggeligt sofaområde. Her er god plads til at indrette en indbydende spiseplads, og du kan sågar også fortsætte ud på altanen/terrassen, som du har adgang til fra køkken-alrummet.

Soveværelse og værelser
Lejligheden indeholder tre værelser, som består af et stort soveværelse og to værelser, som er oplagt at bruge til enten børneværelser, kontor eller gæsteværelse. I alle værelser er der indbyggede garderobeskabe, som sikrer god plads til opbevaring.

Badeværelse med vaskesøjle
Boligens lyse og moderne badeværelse er indrettet med toilet, bruseniche samt en praktisk vaskesøjle, som indeholder både vaskemaskine og tørretumbler.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR18
Indrykket 14.08.2020
Område Lysbrolysningen
Husleje 9.900 DKK
Depositum 29.700 DKK
A/C vand & varme Afregnes med forsyning
Retning Varierer
Etager Stuen, 1. Sal, 2. Sal
Værelser 4
Areal 110 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 15.10.2020

Plantegninger

Praktisk info

Indretning

Lejlighederne i Lysbro Lysningen er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyst inventar, der er nemt at holde. På badeværelset er der gråt klinkegulv, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum. Lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn og glaskeramisk kogeplade. Der er desuden faste skabe fra HTH.

Generelt

El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne. Der er installeret fibernet i ejendommen (mulighed for YouSee og Waoo). Der er elevator til alle niveauer. Det er tilladt at have op til to husdyr.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Lysbrolysningen

Kontakt vores udlejningsteam

Karin Nyhus
Udlejningsassistent,

Lysbrolysningen

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²