Lysbrolysningen

Silkeborg

Lejlighed 5 Værelser 146 m²

D1 | Femværelses lejlighed i to plan

Træd ind i en imponerende to plans lejlighed, som både har egen altan samt terrasse. I stueplan får du entre, køkken, stue og bad, mens underetagen indeholder fire værelser og en fordelingsgang.

OBS: Boligerne færdigbygges i 2020, og billeder og visualiseringer er vejledende (se plantegning for denne boligtypes indretning).

Åbent Hus d. 3. december Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken med hårde hvidevarer
Denne lejlighed har et lyst køkken, som er placeret i en krog. Her får du alt i hårde hvidevarer med ovn, komfur, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Derudover har du i stueplan en hyggelig stue med god plads til at indrette et sofaområde. Fra stuen er der direkte udgang til en altan, som indbyder til timevis af hyggelige stunder under åben himmel.

Fire gode værelser
På underetagen ligger de fire gode værelser side om side. Soveværelset er størst og har tre skabe, mens de øvrige tre værelser hvert har ét skab. Værelsernes størrelse og placering gør boligen ideel for både familien, som har brug for meget plads samt som delebolig mellem venner.

Badeværelse
Boligens badeværelse ligger i stueplan og er indrettet i enkle og klassiske materialer. Badeværelset indeholder toilet, bruseniche samt en praktisk vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR18
Indrykket 14.08.2020
Område Lysbrolysningen
Husleje 11.500 DKK
Depositum 34.500 DKK
A/C varme & vand Afregnes med forsyning
Retning Varierer
Etager Stuen
Værelser 5
Areal 146 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 15.12.2020

Plantegninger

Praktisk info

Indretning

Lejlighederne i Lysbro Lysningen er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lyst inventar, der er nemt at holde. På badeværelse og i entré/bryggers er der gråt klinkegulv, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum. Lejligheden indeholder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn og glaskeramisk kogeplade. Der er desuden faste skabe fra HTH.

Generelt

El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsselskaberne. Der er installeret fibernet i ejendommen (mulighed for YouSee og Waoo). Der er elevator til alle niveauer. Det er tilladt at have op til to husdyr.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Lysbrolysningen

Kontakt vores udlejningsteam

Karin Nyhus
Udlejningsassistent,

Lysbrolysningen

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

housesVis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²