test

Bøgildhøjen

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bøgildhøjen ligger midt i attraktive Lysbro, hvor du bor tæt på noget af Silkeborgs smukkeste natur. 

Området byder på skove, Silkeborg Langsø, Ørnsø og Almindsø  - alt sammen indenfor gåafstand. Her er med andre ord rig mulighed for masser af oplevelser i Søhøjlandets smukke natur.

Samtidig bor du virkelig centralt med kun tre kilometer ind til Silkeborg midtby, hvor du finder et bredt udvalg af butikker og hyggelige caféer og restauranter. 

Lejeboliger 

Vi har desværre ingen ledige lejeboliger på Bøgildhøjen lige nu. Du er velkommen til at skrive dig op på vores interesseliste. Her vil du være en af de første der får besked, når vi får et rækkehus ledig.

Skriv dig op på interesselisten her

Rækkehusene stod klar til udlejning i 2017 og varierer i størrelse fra 2 til 5 værelser.

 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²