Lysbro

Attraktiv bydel i det sydvestlige Silkeborg

Med adresse i Lysbro bor du tæt på både Ørnsø og Silkeborg Langsø, og med 3 km til Silkeborg station og motorvejen til Aarhus og Herning.

Nedsat leje 

Lige nu kan vi tilbyde nedsat leje på udvalgte boliger på Lysbrolysningen i Silkeborg. Særlige vilkår gælder. *

*Vilkår: Huslejenedsættelsen tilbydes kun på udvalgte boliger på Lysbrolysningen i Silkeborg. Huslejenedsættelserne gælder i perioden 13.10.2020 – 01.11.2020, og gælder ved underskrivelse af ny kontrakt i den pågældende periode. Kontakt Birch Ejendomme på tlf. 88 44 50 44 for yderligere information om, hvilke boliger der er huslejenedsættelser på.

Nær centrum

Beliggende med Silkeborgs smukke skove og søer i baghaven, samt blot en fem kilometers cykeltur fra Silkeborg Station, er Lysbro et af Silkeborgs mest populære områder. Lysbro ligger i forlængelse med Funder og Hvinningdal med gode skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Midt i Søhøjlandet

Området byder på store løv- og fyrskove, Silkeborg Langsø, Ørnsø og Almindsø inden for gåafstand og den nedlagte jernbanestrækning mellem Silkeborg og Horsens har desuden sit udspring i Lysbro. Her er med andre ord rig mulighed for masser af oplevelser i Søhøjlandets smukke natur.

Skab tilknytning

Lysbro er et helt ideelt sted for yngre par, som ønsker at flytte til Silkeborg for at lære byen at kende, inden man vælger at købe hus eller bygge selv. Ligeledes er der også flere ældre, som holder af området med dets nære afstand til byen og de naturskønne omgivelser i baghaven.

test
2
houses


Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²