Sortbærsvinget

Landligt veletableret lokalsamfund

Grauballe er en lille landsby beliggende omkring 8 kilometer nord for Silkeborg centrum, som i løbet af den kommende årrække forventes at vokse sammen med Gødvad og resten af Silkeborg.

Alt til børnefamilien

Drømmer du om et trygt og sikkert sted for dine børn at vokse op, så er Grauballe en oplagt mulighed. Med integreret vuggestue og børnehave, skole (0.-6. klasse) og centralt beliggende sportshal og mulighed for dagligvareindkøb har Grauballe alt, hvad børnefamilien har brug for i hverdagen.

Åbne vidder

Landskabet i Grauballeområdet er beriget med smukke skovbryn og en flot udsigt til Gjern Bakker. Mellem Gjern Bakker og Grauballe slynger Gudenåen sig, og her er rig mulighed for skønne oplevelser i naturen, hvad end du foretrækker gåture, fiskeri, cykling eller blot er til afslapning i smukke omgivelser.

Landligt idyl nær byen

Grauballe er med sin beliggenhed tæt på Silkeborg og med nem adgang til motorvejen mod Aarhus og Herning et skønt sted for pendleren, som ønsker at bo i landlige og naturskønne omgivelser. Her får du følelsen af et lille veletableret lokalsamfund, samtidig med at være nær mange arbejdspladser og mulighederne i byen.

Bo i Grauballe

Se mere om rækkehusene i Grauballe her på vores hjemmeside eller ring til os og hør mere på tlf.: 88 44 50 44.

Ledige boliger

housesVis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²