Vimmerbyvej

Et børnevenligt område

Beliggende i den nordlige del af Silkeborg, blot 6 kilometer fra Silkeborg station, ligger et af Silkeborgs absolut mest populære områder; Buskelund. 

Trygt og sikkert

Buskelund tiltrækker særligt børnefamilier og tilflyttere, som ønsker at bo i trygge og rolige omgivelser med alt, hvad du har brug for i hverdagen. 

Flyt ind nu - og få et gavekort til boligindretning

Lige nu giver vi et gavekort på 5000 DKK til Sinnerup til alle, der i tidsrummet 23.08.2020 - 01.12.2020 underskriver ny kontrakt og flytter ind i på Vimmerbyvej.**

**Vilkår: Gavekortet har en værdi af 5000 DKK og kan bruges i Sinnerups butikker landet over. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges på i forvejen nedsatte varer. Gavekortet uddeles ved indflytning i lejeboligerne på Vimmerbyvej i Silkeborg med indflytning senest d. 01.12.2020. Gavekortet gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Gavekortet udleveres kun i kampagneperioden, der løber fra den 23.08.2020 - 01.12.2020. Gavekortet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampagner.

Alt inden for nær afstand

Vimmerbyvej ligger ideelt placeret i den nyere del af Buskelund, og ligger i gåafstand til både indkøb, daginstitutioner og den anerkendte Buskelund-skole. Du bor desuden omgivet af trygge og oplyste stisystemer, så det er nemt og sikkert at færdes både på gåben og på cykel. 

Nem adgang til motorvej

Mange vælger også Buskelund ud fra den nemme tilgang til Aarhus-Herning motorvejen, som du kan tilgå på blot få minutter. 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²