test

Vimmerbyvej i Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Et børnevenligt kvarter

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktiv område

Beliggende i den nordlige del af Silkeborg, blot 6 kilometer fra Silkeborg station, ligger et af Silkeborgs absolut mest populære områder; Buskelund. 

Trygt og sikkert

Buskelund tiltrækker særligt børnefamilier og tilflyttere, som ønsker at bo i trygge og rolige omgivelser med alt, hvad du har brug for i hverdagen. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Alt inden for nær afstand

Vimmerbyvej ligger ideelt placeret i den nyere del af Buskelund, og ligger i gåafstand til både indkøb, daginstitutioner og den anerkendte Buskelund-skole. Du bor desuden omgivet af trygge og oplyste stisystemer, så det er nemt og sikkert at færdes både på gåben og på cykel. 

Nem adgang til motorvej

Mange vælger også Buskelund ud fra den nemme tilgang til Aarhus-Herning motorvejen, som du kan tilgå på blot få minutter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem her

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Hanne Loumand Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

+45 54 55 73 20
hlj@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²