Sommerfugleengen

Et naturligt fællesskab

Blot 6 kilometer nord for Silkeborg centrum, ligger det nye område Sommerfugleengen. På Sommerfugleengen er det tydeligt at se, at naturen spiller en stor rolle. Der er masser af grønne områder, og på det store fællesstykke er græsset langt og vildt, præcis som sommerfuglene foretrækker det. Området er særligt kendetegnet ved de trygge stisystemer, gode skoler, flere indkøbsmuligheder og ikke mindst den nære beliggenhed til både Silkeborg by samt motorvejen mod Aarhus/Herning.

Naturskøn beliggenhed

På Sommerfugleengen er du omgivet af natur. Mod nord har du højmosen med et rigt dyre- og planteliv. Mod vest kan du lufte hunden i hundeskoven eller følge Kjellerupstien på cykel. Boligerne på Sommerfugleengen er bygget med respekt for den omkringliggende natur, og det er tydeligt at se i arkitekturen.

Tæt på alt, du har brug for

Med en bolig på Sommerfugleengen er du nær alt, hvad du har brug for i hverdagen. Du finder både de populære skoler; Buskelundskolen samt Hvinningdalskolen i cykelafstand fra boligerne, samt flere daginstitutioner, dagligvarebutikker og et rigt foreningsliv. Området er forbundet af et godt og trygt stisystem.

Nemt for pendlere

Med kun 6 kilometer ind til Silkeborg station, kan du hurtigt hoppe på toget. Har du bil, kan du med den lette adgang til motorvejen være i Herning på blot 25 minutter eller Århus på 40 minutter. Pendlere har dermed nem adgang til utallige arbejdspladser i de større byer.

Ledige boliger

test

Se video

Moderne fireværelses rækkehuse

housesVis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²