Silkeborg - Buskelund/Balle

Silkeborg

Lejlighed 4 Værelser 117 m²

C2 | Fireværelses lejlighed til leje

Nyopført lejlighed med stort køkken-alrum og tre gode værelser i det attraktive Buskelund i Silkeborg. Ideel lejebolig til familien, som ønsker et trygt og godt område.

Læs mere om området

Beskrivelse af boligen

Funktionelt bryggers
Lejligheden er indrettet med et stort bryggers, der også fungerer som lejlighedens entré. Det er praktisk indrettet med klinker på gulvene, bordplads, håndvask, vaskemaskine og tørretumbler samt skabsplads. Her er god plads til overtøj og sko samt eventuelt vasketøj. Fra bryggerset er der adgang til lejlighedens badeværelse, hvor der også er indbygget skabsplads.

Gennemtænkt planløsning
Lejligheden er indrettet med ét soveværelse og to regulære værelser. I det rummelige soveværelse er der god plads til opbevaring i de fire faste skabe. De to værelser er indrettet med fast skab, og er ideelle til indretning af børneværelse, kontor eller gæsteværelse. Soveværelset og de to værelser befinder sig i hver sin ende af lejligheden, så du kan separere forældreafdelingen fra børneafdelingen. I lejligheden får du et skønt køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er velindrettet med god skabsplads og mulighed for at børn eller gæster kan følge med i madlavningen. I stuen er der plads til den store familie eller mange gæster, da her både er plads til et stort spisebord samt sofaarrangement. I stuen er der et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduer og her er udgang til trapperepos, som du kan indrette med et havesæt og dermed bruge som altan.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR18
Indrykket 27.03.2020
Område Silkeborg - Buskelund/Balle
Husleje 9.500 DKK
Depositum 0 DKK
A/C varme & vand Afregnes med forsyning
Retning Varierer
Etager
Værelser 4
Areal 117 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Alle boligerne er lyse og indbydende med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter.
På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Ventilationsanlæg er installeret i hver bolig, hvilket giver er godt indeklima.
Gulvvarme i alle rum giver en stabil varme. Vand og varme afregnes direkte til Silkeborg Forsyning.
Der er installeret fibernet i ejendommen. Husdyr er tilladt.

Kontakt vores udlejningsteam

Jeanette Søndergaard Lassen
Udlejningsassistent,

Silkeborg - Buskelund/Balle

93 63 70 65
jsl@birchgm.dk

housesVis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²