test

Astrid Lindgrens Kvarteret

Vi forventer at starte udlejningen op i november 2021

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Plads til nye fortællinger

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Skønne Buskelund

Astrid Lindgrens Kvarteret ligger placeret i det populære område Buskelund i den nordlige del af Silkeborg. Med en lejebolig her bor du tæt på både indkøb, daginstitutioner og den anerkendte Buskelundskolen. Du bor desuden omgivet af trygge og oplyste stisystemer, så det er nemt og sikkert at færdes til fods eller på cykel i området, og du har også let adgang til Aarhus-Herning motorvejen. 

122 rækkehuse

Etape ét af Astrid Lindgrens Kvarteret kommer til at bestå af 122 rækkehuse, der placeres i en oval med et lækkert fællesareal i midten. På fællesarealet kommer der buske og vilde enggræsser samt en legeplads til glæde for områdets yngre beboere. Rækkehusene opføres som to- til femværelses lejeboliger, så der er noget for alle.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bæredygtige rækkehuse til leje

Rækkehusene i Astrid Lindgrens Kvarteret opføres som et bæredygtigt boligbyggeri og forventes at opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB. Det betyder, at der udvises både social-, økonomisk- og miljømæssigt ansvar igennem hele byggeprocessen. F.eks. tages der højde for det oprindelige plante- og dyreliv i området.

Er du interesseret?

Vi forventer at starte udlejningen af Astrid Lindgrens Kvarteret op i november 2021. Hvis du tilmelder dig vores interesseliste, får du besked 48 timer inden udlejningen starter. Du får dermed førstevalg på boligerne.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²