test

Buskelund-Balle

Børnevenlige omgivelser i Silkeborg

I det nordvestlige Silkeborg ligger de populære områder Buskelund og Balle. Områderne er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og gode muligheder for børnefamilierne.

Om området

Der bor ca. 12.000 indbyggere i området, og der kommer flere til. Området er særligt populært blandt familier med børn og tilflyttere. Beliggenheden er desuden oplagt for pendlere, der herfra har ca. 5 minutter til motorvejen mod Aarhus eller Herning.

Silkeborg i cykelafstand

Med kun 5 kilometer til Silkeborg centrum er der desuden nem adgang til bylivets faciliteter som café, restauranter og specialbutikker, og det er derfor oplagt at tage cyklen ind til byen.

Buskelund

Buskelund er et meget populært område i Silkeborg blandt særligt børnefamilier, der ofte flytter efter den anerkendte Buskelundskolen. Området er roligt og trygt med kuperet terræn og et rigt dyreliv. Her er alt, hvad du har brug for i hverdagen med skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Via stisystem er det muligt at nå vidt og trygt omkring i området.

Balle

Balle er en forholdsvist ny bydel, der de seneste år har vundet stor popularitet blandt både silkeborgensere og tilflyttere. Her får du bl.a. et bredt udbud af indkøbsmuligheder, daginstitutioner, en god skole og idrætsfaciliteter. Området er utrolig børnevenligt med flere legepladser og stisystemer, og der er kun få minutters gang til skov og skønne naturområder.

Bo i Buskelund/Balle

Birch Ejendomme har lejeboliger på hhv. Vimmerbyvej i Buskelund og Gubsøtoften i Balle.
Er du interesseret i at vide mere om boligerne kan du se nærmere her på vores hjemmeside eller ringe til os og høre mere på tlf.: 88 44 50 44.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²