test

Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Danmarks Outdoor Hovedstad

Silkeborg er kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad. Kommunens søer, skove og kuperede terræn indbyder til løbe- vandre- og mountainbiketure til lands, samt kajak- og kanoture til vands. Her finder du både lejligheder og rækkehuse med fantastiske placeringer i forhold til både byliv og natur. Byen oser af muligheder til alle lige fra den studerende og til de mange familier, der er bosat her. Slår du dig ned i Silkeborg får du meget bolig for dine penge, i en by, der rummer alt hvad hjertet begærer.

En hyggelig handelsby 

På Silkeborgs hyggelige gågade ligger både spændende butikker med alt fra mode til interiør. Derudover finder du også et stort udbud af lækre spisesteder samt hyggelige barer, som lokker både unge og ældre til. Diversiteten i byens butiks- og restaurantliv gør derfor, at du kan finde lige hvad du skulle stå og mangle, uanset hvad du er på udkig efter. På grund af den unikke stemning, der er bygget op gennem blandt andet både kunstværker og torvehandel, indbyder gågaden til mere end blot shopping. Der er en masse at kigge på gennem gaderne, og især om sommeren og ved juletid er gågaden fyldt med mennesker, aktiviteter og flotte boder. 

Kulturen i højsædet

Vælger du at leje en bolig i Silkeborg, er du altid tæt på de mange kulturelle oplevelser, byen byder på. Silkeborg er spækket med kulturinstitutioner og store tilbagevendende begivenheder, som gæstes af både byens borgere og folk fra andre byer. Af de største kan nævnes den fireårlige Regatta Festival, Riverboat Jazz Festival og Hede Rytmer, som skaber liv og glade dage i Silkeborgs gader. Silkeborgenserne er utrolig stolte af byens store begivenheder, og der er derfor altid en fantastisk opbakning til disse events

Gode lokalområder

Silkeborg har en hyggelig bymidte, men er derudover også kendetegnet ved populære lokalområder med aktivt foreningsliv og rolige omgivelser. Blandt nogle af de mest populære områder er bl.a. Balle, Buskelund, Gødvad og Lysbro, som alle kan karakteriseres som rolige og trygge områder. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Noget for alle

Silkeborg er en by med muligheder for folk i alle aldre. Som studerende i Silkeborg er det muligt at tage sin ungdomsuddannelse på enten STX, HHX eller HTX. I byen ligger også forskellige videregående uddannelser, heriblandt de mest populære uddannelsesinstitutioner VIA University College og Erhvervsakademi Dania, som tilbyder mange forskellige uddannelser. Derudover findes også en del elevuddannelser, idet Silkeborg er en god erhvervsby, med rigtig mange erhvervsdrivende.

Familierne, som slår sig ned i Silkeborg, har stor glæde af de mange skoler og daginstitutioner der er beliggende rundt omkring i hele byen. Silkeborg er en familievenlig by med hyggelige samlingssteder og gode aktivitetsmuligheder for børn. Her er der altid liv og legende børn, der skaber hyggeligt samvær familierne imellem. Priserne på lejeboliger i Silkeborg er overkommelige, og du vil derfor kunne finde en velindrettet familiebolig til gode priser, sammenlignet med mange af de omkringliggende byer.

Hos Birch Ejendomme har vi både rækkehuse og lejligheder, som er placeret i attraktive områder i og nær Silkeborg. Områderne er ideelle for den studerende, som ønsker en mindre lejebolig i Silkeborg, men også for familien, som er på udkig efter en større familievenlig bolig i Silkeborg og omegn.

Silkeborg har nogle af landets smukkeste omgivelser, hvilket især afspejler sig af den flotte og velbevarede natur, der er at finde i og omkring byen. Hertil skal især Silkeborgsøerne nævnes. Silkeborgsøerne er en af byens varemærker, og om sommeren kommer folk fra nær og fjern for at bade og hygge sig i de naturlige omgivelser. I vinterperioden er det oftest byens vinterbadere, der ses ved søerne, men også både vandrende, løbende og cyklende borgere bruger områderne ved søerne på alle tider af året.

God placering for pendlere

Silkeborg har en fantastisk placering i hjertet af Jylland, hvorfra der er gode transportmuligheder både i og udenfor byen. Det er nemt at komme fra A til B med den offentlige transport. Silkeborg station og busterminal er placeret centralt, og herfra går både tog og busser rundt til resten af Danmark. Leder du efter en lejlighed i Silkeborg, og er du i tvivl om hvorvidt det er nemt at fragte sig rundt i byen, så frygt ej. Silkeborg har en tilpas størrelse, til nemt og hurtigt at kunne cykle rundt i byen. Foretrækker du offentlig transport, går der heldigvis også jævnlige busser uanset hvor i byen du skal hen. Derudover er Silkeborg placeret med let adgang til Århus/Herning motorvejen, og byen er derfor ideel til pendlere, som arbejder eller studerer udenbys.  

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²