Sporbyen

Urbant og rekreativt område

Sporbyen er en ny bydel i Randers C, som ligger helt ideelt med ca. 500 m til fjorden, 2 km til centrum, og flere indkøbsmuligheder rundt om hjørnet.

Randers - en by i vækst

Randers er Danmarks 6. største by og oplever i disse år stor tilflytning. Byen har en smuk og varieret natur med bl.a. Gudenåen og Randers Fjord, og her er et stort udbud af kultur og oplevelser med bl.a. Randers Regnskov, Water & Wellness samt Randers Storcenter, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer.

Nedsat leje

Lige nu kan vi tilbyde nedsat leje ved hurtig indflytning på udvalgte boliger i Sporbyen i Randers. Særlige vilkår gælder.**

**Vilkår: Nedsat leje tilbydes kun på udvalgte boliger i Sporbyen i Randers og opnås ved underskrift af ny lejekontrakt i perioden 05.10.2020 – 15.11.2020 samt indflytning inden 15.11.2020. Lejenedsættelsen kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampagner. Kontakt Birch Ejendomme på tlf. 88 44 50 44. 

Flyt ind nu - og få et gavekort til boligindretning

Lige nu giver vi et gavekort på 5000 DKK til Sinnerup til alle, der i tidsrummet 23.08.2020 - 01.11.2020 underskriver ny kontrakt og flytter ind i Sporbyen.*

*Vilkår: Gavekortet har en værdi af 5000 DKK og kan bruges i Sinnerups butikker landet over. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges på i forvejen nedsatte varer. Gavekortet uddeles ved indflytning i lejeboligerne i Sporbyen i Randers med indflytning senest d. 01.11.2020. Gavekortet gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Gavekortet udleveres kun i kampagneperioden, der løber fra den 23.08.2020 - 01.11.2020. Gavekortet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampagner.

Industriel historie

Før udviklingen af Sporbyen gik i gang, lå her bygninger anvendt af togvognsproducenten Scandia. Områdets historie får lov at leve videre med bevarelsen af gamle jernbanespor og arkitektur med industrielt præg.

Urbant og frodigt

Sporbyen kommer til at bestå af fem kvarterer med forskellige boliger og udtryk. Som bindeled mellem de forskellige kvarterer løber sporparken – et rekreativt, fredet område med grønne arealer og gamle jernbanespor. Birch Ejendommes boliger opføres under navnet "Toghavegården" i Udbyhøjkvarteret. Ud over boliger opføres her også detailbutikker, og der etableres hyggelige gårdmiljøer. Den nye ”by i byen” byder ikke blot på splinternye og moderne lejligheder, men danner samtidig rammerne for fællesskab blandt beboerne med fælles tagterrasse og grønne områder. 

Nytænkende muligheder

Generelt bliver Sporbyen en god blanding af nye, attraktive boliger, hyggelige grønne åndehuller og erhverv i form af bl.a. institutioner, butikker og cafeer/restauranter - alt sammen med respekt for områdets historie. Bl.a. etableres en restaurant i tidligere togvogne, så gæster fra nær og fjern kan få en gastronomisk oplevelse i "Scandia Expressen".

Bo i Randers

Birch Ejendomme har opført i alt 127 lejligheder og indflytningen startede medio august 2020. 
Se boligtyperne her på vores hjemmeside eller ring til os og hør mere på tlf.: 88 44 50 44.

test
0

Se video

Nybyggede altanlejligheder

houses


Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²