test

Nordly

Gl. Hobrovej

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Roligt kvarter tæt på midtbyen

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Central beliggenhed i Randers

Nordly er for dig, der gerne vil bo i en splinterny lejlighed kun seks minutter fra Houmeden og den livlige bymidte i Randers. Her bor du i et roligt kvarter i Randers NV, hvor du har både indkøb, daginstitutioner, skoler og flere gode uddannelsessteder i nærområdet. Boligerne er således velegnede for både børnefamilier, studerende, seniorer og alle derimellem. 

Bæredygtige lejeboliger

Nordly forventes at få bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. Det betyder, at der udvises både miljømæssigt-, økonomisk- og socialt ansvar igennem hele byggeprocessen. For at styrke biodiversiteten i området beplantes fællesarealerne med vilde enggræsser og masser af spiselige planter såsom blåbær, tyttebær, ribs og solbær. 

 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

132 lejligheder til leje

Vi opfører 132 lejligheder på Gl. Hobrovej i Randers, og vi forventer at starte udlejningen op i efteråret 2021. Lejeboligerne bliver opført med varierende planløsninger fordelt på to til fire værelser. Lejlighederne bliver alle centreret omkring et stort og indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen. 

Tilmeld dig interesselisten

Vil du have et 48 timers forspring, når udlejningen af de lækre lejeboliger i Nordly starter i efteråret 2021? Tilmeld dig vores interesseliste via knappen herunder, og så lover vi at sende dig udlejningsmaterialet 48 timer før alle andre har mulighed for at leje en bolig. 

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²