test

Møllestens Kvarteret

Vi forventer at starte udlejningen op i efteråret 2021

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo med udsigt til både by og natur

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fantastisk beliggenhed

I Møllestens Kvarteret får du en fuldstændig fantastisk beliggenhed. Her har du naturen lige udenfor døren i form af Storkeengen, der leder ned til Gudenåen. Derudover har du kun 1 kilometer ind til den aktive bymidte i Randers. 

Bæredygtigt byggeri

Vores projekt på Møllestensvej i Randers forventes at opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB. Det betyder, at der igennem hele byggeprocessen udvises både miljømæssigt-, økonomisk- og socialt ansvar.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

225 lejligheder til leje

Vi opfører i alt 225 lejligheder i Møllestens Kvarteret. Det bliver gjort over tre etaper. Vi forventer at starte udlejningen af etape 1 op i efteråret 2021. Boligerne kommer til at variere i størrelser fra to til fire værelser. 

Få et 48 timers forspring

Er du interesseeret i projektet? Så kan vi varmt anbefale dig, at du tilmelder dig interesselisten. Her får du besked 48 timer inden udlejningen officielt starter, så du kan få førstevalg på de nyopførte boliger. 

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²