Helsted

Et attraktivt område i nordbyen

Helsted - det nye sort! 

Velkommen til Helsted - et super populært kvarter blandt både yngre og ældre. I Helsted bor du tæt på indkøb, skole, daginstitution, centrum, natur og med nem adgang til motorvejen. Helsted er ideelt for både børnefamilier, par uden børn og singler og egner sig godt til pendlere med den gode beliggenhed nær centrum og motorvejen. 

Randers - Danmarks 6. største by

Randers oplever i disse år en stor tilvækst af tilflyttere, som drages af byens mange muligheder. Her er skøn og varieret natur med Randers Fjord, Gudenåen og smukke områder med marker og enge. Randers by byder på et stort udvalg af kulturelle oplevelser og byen er i en bragende udvikling. Af højdepunkter kan nævnes Randers Regnskov, Water & Wellness samt Randers Storcenter, hvor du finder et stort udvalg af de mest populære modebutikker samt lækre spisesteder. 

Vil du bo i Helsted?

Drømmer du om at bo i det populære Helsted-kvarter i Randers? Vi opfører 139 moderne og stilrene rækkehuse med varierende planløsninger og i forskellige størrelser. Vil du være blandt de første til at høre nyt omkring lejeboligerne, kan du tilmelde dig vores interesseliste, som du finder på vores hjemmeside. 

Find interesseliste her

Kontakt 

Vil du vide mere om de nye rækkehuse i Helsted, er du velkommen til at kontakte vores udlejningsassistent Jeanette Lassen på tlf. 93 63 70 65 eller på mail jsl@birchgm.dk 

test
0
houses


Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²