test

Randers

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Kulturen i højsædet 

Randers er med sine knap 63.000 indbyggere den 6. største by i Danmark, og de seneste år har Randers oplevet stor vækst.

Kultur og liv

Randers rummer masser af kulturelle oplevelser og gode muligheder for at nyde bylivet med caféer, butikker og meget mere. Tager du en tur ind på den charmerende gågade, bliver du mødt af både trendsættende modebutikker og små, hyggelige spisesteder. Der er desuden et godt udbud af hyggelige barer. 

Noget for alle

Byen rummer et hav af oplevelser, som tiltrækker både unge og ældre. Af de mest populære kan nævnes Randers Regnskov, badelandet Water & Wellness og Randers Storcenter, hvor det både er muligt at klare sine indkøb, ose butikker og spise frokost på nogle af de mange caféer. 

Skøn natur 

Det er ikke kun den pulserende bymidte, som trækker i Randers. I området finder du både Randers Fjord, Gudenåen og store strækninger med marker og enge, der indbyder til oplevelser i naturen.

Ved Randers Fjord finder du Naturpark Randers Fjord, som giver rig mulighed for en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Med særskilte vandreture og mulighed for lystfiskeri oplever du naturen på en helt særlig måde.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Boliger til enhver smag

Hos Birch Ejendomme råder vi over lejeboliger i Randers, som giver dig chancen for at bo i en oplevelsesrig by til en overkommelig pris.

Uanset om dine boligpræferencer for en lejlighed i Randers er at bo så centralt som muligt, tæt på stationen eller i et roligt og mere afsides område, vil du hos Birch Ejendomme kunne finde din ideelle lejebolig i Randers.

Udover et bredt udvalg af lejligheder i Randers til de studerende, råder vi hos Birch Ejendomme også over diverse familieboliger. Vi har lejligheder i Randers med plads til leg og samvær for hele familien. Er du mere til en familiebolig i form af et hus, så tilbyder vi også familievenlige rækkehuse, som passer til enhver smag. 

Med en lejlighed i Randers kan du benytte dig af en af byens mange uddannelsesmuligheder, eller du kan få dig en lejebolig i Randers, mens du nemt og hurtigt kan pendle til uddannelsesinstitutioner i nærområdet.

Den ideelle placering

Med en lejebolig i Randers er du beliggende i det østlige Jylland. Randers er Østjyllands næststørste by, og har sin placering i den centrale del af Nordøstjylland med blot en halv times kørsel til Aarhus. Byen har gode transportmuligheder til de omkringliggende byer, herunder især de større byer som Aarhus og Aalborg. Er du bosat i Randers, men studerende eller arbejder udenfor byen, er det derfor nemt og hurtigt at benytte dig af offentlig transport. Randers råderogså over et velfungerende busnet, som gør det nemt at komme rundt.

I Randers er der en bred vifte af uddannelsestilbud til studerende. I byen finder du ungdomsuddannelserne STX, HF, HHX og HTX. Derudover har du mulighed for at videreuddanne dig på en af de mange videregående uddannelser, der er at finde på eksempelvis erhvervsakademi Dania eller VIA University College. Også Randers Social- og Sundhedsskole og diverse erhvervsuddannelser kan findes i byen.

Omgivet af kultur

Randers tilbyder en lang række oplevelser til både store og små. Byen har med sit store kulturliv en helt speciel charme, og med de mange muligheder Randers har at tilbyde, er byen perfekt til dig, som vil lidt af det hele.

Randers råder over tiltalende middelaldergader hvor brosten, gamle skilte og bindingsværkshuse danner ramme om byens midte. Med en lejebolig i Randers er der også rig mulighed for at benytte sig af nogle af de tilbud byen byder på i forbindelse med weekender og ferier. Der oprettes jævnlig diverse arrangementer for at skabe liv og sammenhold i byen.  

For de studerende med en lejlighed i Randers er der rig mulighed for at skabe et socialt studiesamvær på en af de mange hyggelige barer, der er at finde i byen. Randers har et stort udvalg af barer til både de unge og til den lidt ældre aldersgruppe. Her skåles der og skabes minder med både venner og nye bekendtskaber.

Randers er især kendt for sin iøjnefaldende kultur. Ud over de mange museer og gallerier kan du, med en bolig i Randers, også benytte dig af de mange teaterforestillinger, koncerter og udstillinger, der er at finde rundt om i byen.

Med en lejlighed i Randers har du altså gode muligheder for at skabe de gode oplevelser. Hvad end du er til shopping, gastronomiske oplevelser eller det mere kulturprægede, så er det helt sikkert at finde i Randers.

Tag en pause i naturen

Randers er omringet af naturskønne omgivelser, hvor både vandreture, cykelture, fiskeri og lignende udendørsaktiviteter er let tilgængelige. I byens skønne natur er det muligt at finde ro og fred i en ellers meget aktiv by. Som bosiddende i Randers får du dermed lidt af det hele.

Er du og familien på udkig efter et hus til leje i Randers, får I rig mulighed for at skabe samvær og familiehygge ude i naturen. Er du derimod studerende, er de grønne områder et oplagt valg, når hjernen skal kobles fra.

Altid noget at give sig til

I Randers keder du dig aldrig. Udover Randers Regnskov og Water & Wellness er der også et hav af gratis oplevelser for alle aldre. Oplev byen på tur rundt i den skønne natur, tag på et af de mange gratis museer eller tag med til diverse ferie- og weekendarrangementer der afholdes i byen. Mulighederne er mange og med lejlighed i Randers gennem Birch Ejendomme vil du altid være i nærheden af de spændende attraktioner og eventyr, byen byder på.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²