test

Bramdrupskovvej

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En by med muligheder

Kolding er en af de hurtigstvoksende byer i Jylland, og her er gode muligheder for folk i alle aldre. Her er smuk natur, mange uddannelsesinstitutioner og jobmuligheder, og her er både togstation og nem adgang til motorvej mod både syd, nord, vest og øst.

Levende bymidte

Kolding har gode shoppingmuligheder med en hyggelig gågade og Kolding Storcenter, der er Jyllands største shoppingcenter. Byen har også flere gode spisesteder, biografer, teatre samt mange børnevenlige aktiviteter.

Gode uddannelsesmuligheder

Kolding er en studieby med både universitetsuddannelser, pædagogseminarium, erhvervsakademi og designskole. Byen byder også på flere ungdomsuddannelser, og med placeringen i trekantområdet er der fra Kolding nem adgang til mange arbejdspladser.

Historie og design

Kolding er en gammel grænseby, og byen bærer fortsat tydelige præg af historiens vingesus. Byens vartegn, det gamle kongeslot, Koldinghus, tårner op ved slotssøen, og i midtbyen finder du smalle, brolagte gader. Samtidig er Kolding helt fremme, når det kommer til design, som hjemsted for bl.a. Designskolen i Kolding, kunstmuseet Trapholt og Design City Kolding.

Skov, sø og fjord

Kolding Midtby byder på mange smukke naturoplevelser. Her er bl.a. Marielund og Bramdrup Skov, der gennemskæres af Troldehedebanen – en smuk natursti anlagt på en tidligere jernbanestrækning. Kolding byder også på både søer, ådal og fjord, så her er god mulighed for at tage en gå- eller cykeltur i smukke omgivelser.

Lejligheder på Bramdrupskovvej

Vi har desværre ingen ledige boliger på Bramdrupskovvej i øjeblikket. Du er meget velkommen til at skrive dig op på vores interesseliste - så kontakter vi dig så snart, der bliver noget ledigt. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²