test

Blåbærvej

Vonsild

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Godt naboskab i trygge omgivelser

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktiv beliggenhed

Blåbærvej er beliggende i bydelen Vonsild i den sydlige del af Kolding. Her bor du tæt på alt, der gør hverdagen nem: indkøb, daginstitutioner og skole er alle i cykelafstand fra lejeboligerne. Dertil har du kun godt fire kilometer ind til Kolding midtby og alt, hvad den byder på af butikker og kulturelle oplevelser.

77 rækkehuse til leje

På Blåbærvej opføres der 77 rækkehuse med planløsninger, der fordeler sig på to til fem værelser. I midten af området kommer der et skønt fællesareal med vilde enggræsser, fælles højbede samt en legeplads til glæde for områdets yngre beboere.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bæredygtige lejeboliger

Rækkehusene på Blåbærvej opføres som et bæredygtigt boligbyggeri og forventes at opnå certificeringen DGNB. Det betyder, at der udvises både social-, økonomisk- og miljømæssigt ansvar igennem hele byggeprocessen. F.eks. tages der højde for det oprindelige plante- og dyreliv i området.

Er du interesseret?

Vi forventer at starte udlejningen på Blåbærvej op i efteråret 2021. Hvis du tilmelder dig vores interesseliste, så lover vi at sende dig udlejningsmaterialet 48 timer før alle andre har mulighed for at leje en bolig. 

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²