test

Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Historisk by i Trekantområdet 

Kolding er en af de hurtigstvoksende byer i Jylland. Byen har smuk natur, mange uddannelsesinstitutioner og jobmuligheder, og her er både gode forbindelser med offentlig transport og nem adgang til motorvej.

En attraktiv studieby

Kolding er en studieby med mange videregående uddannelser, heriblandt flere universitetsuddannelser, designskole, erhvervsakademi og pædagogseminarium. Byens beliggenhed i trekantområdet giver nem adgang til et stort udvalg af arbejdspladser. 

En by med historie 

Kolding er en gammel by, der emmer af historie. Ved Slotssøen ligger det historiske Koldinghus, som i dag både fungerer som museum og kulisse for store events samt private arrangementer. Kolding centrums smalle gader er belagt med brosten og fine, ældre huse, der bringer en hyggelig og intim stemning til byen. 

Skøn natur 

I Kolding er du nær masser af smukke naturoplevelser. I byen findes den idylliske Slotssø, der indbyder til både gåture og små pauser fra hverdagen. Kolding Fjord er ligeledes et trækplaster året rundt med Lystbådehavnen, strande og oplagte ture langs vandet. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²