test

Rantzausbakke

Bakken

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udsigt til et hav af muligheder

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rantzausbakke

Rantzausbakke er en del af det nye og attraktive område Bygholm Bakker i Horsens. Her bliver der bygget 376 lejeboliger fordelt på tre områder: Bakken, Engen og Lunden. På denne side kan du lære meget mere om lejlighederne på Bakken.

Bakken

Hvert område på Rantzausbakke får sin egen unikke arkitektur. Bakken er kendetegnet ved, at den har den højeste placering i landskabet, og at bygningerne ligger i en vifte, hvilket giver den bedste udsigt.

Lejligheder til leje

På Bakken opføres 126 lejligheder. De findes i størrelser på 48 - 112 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser, og der er således noget for enhver. Lejlighederne opføres alle med en privat terrasse eller altan, hvor du kan invitere naboerne over på lækker grillmad og kolde drinks.

Bæredygtige lejeboliger

Lejeboligerne på Rantzausbakke forventes at opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB. Det betyder, at der i hele byggeprocessen udvises både miljømæssigt-, økonomisk- og socialt ansvar. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lej en bolig nu – og få et gavekort på 2500 kr.

Lige nu giver vi et gavekort til Ikea på 2500 kr. til alle nye lejere, der i perioden fra den 24. september 2021 til den 1. december 2021 underskriver en lejekontraktkontrakt vedrørende vores projekt Bakken på Rantzausbakke i Horsens med indflytning i blok A, B eller C senest den 1. december 2021. Gavekortet udleveres i forbindelse med indflytningen i lejemålet, og kan bruges i Ikeas varehuse landet over eller på ikea.dk. Der henvises i øvrigt til Ikeas hjemmeside for vilkår, betingelser mv.

Ovenstående gælder kun i kampagneperioden, der løber fra den 24.09.2021 - 01.12.2021, og omfatter derfor ikke allerede indgåede lejeaftaler.