test

Rantzausbakke

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo smukt og centralt

Rantzausbakke er smukt placeret i Bygholm Bakker med udsigt over marker og skov, og kun få minutters gang til Bygholm sø. Det er et up-and-coming område, hvor Danmarks første bæredygtige Netto er åbnet, og der er givet grønt lys til en ny daginstitution.

Tæt på byens puls

På Rantzausbakke bor du i grønne omgivelser i cykelafstand til Horsens midtby og alt, hvad den byder på af kultur, butikker, hyggelige caféer og stemningsfyldte restauranter. 

Ideelt for pendlere

Det er nemt at være pendler, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Vejle. Der går tog i begge retninger, cirka hvert kvarter, og har du bil kan du nå motorvejen på fem minutter og Aarhus eller Vejle på omkring 25 minutter. 

Bo til leje på Rantzausbakke

Rantzausbakke er et stort boligområde, der bliver opdelt i Bakken, Engen og Lunden. Lejlighederne på Bakken bliver bygget først. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om boligerne, hvornår vi starter udlejning m.m., kan du tilmelde dig vores interesseliste, som du finder her på vores hjemmeside.

Find interesselisten her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Naturen i området

Bygholm sø er et fantastisk naturområde. Turen rundt om søen er 7,5 kilometer og på vejen rundt kan du opleve søens dyr på nært hold; fiskehejren med sine grønne ben, der står på lavt vand for at fange sig et middagsmåltid. Eller den søde troldand som svømmer en tur på søen. Både sommerfugle, vandnymfer og guldsmede er også en del af oplevelsen på varme sommerdage, hvor søen ligger blank. Søen har også en bestand af både gedder, sandart og aborre, så hvis du har et fiskekort, kan du selv gå ned og fange aftensmaden. 

På sydsiden af Bygholm Sø har Naturstyrelsen planlagt at udvide Rugballegård Skov til dobbelt størrelse. Her kommer der en spændende mosaik skov med åbne arealer og plads til lange gåture, men også til gemmeleg for børn og barnlige sjæle. Her er det også oplagt at få luftet mountainbiken. 

houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²