test

Naturbyen Nørrestrand

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo med naturen helt tæt på

Forestil dig en helt ny type bydel – en naturby – hvor områdets vilde natur er bibeholdt og trukket med ind mellem boligerne. Naturbyen Nørrestrand er en destination fyldt med grønne og blå rum, som skaber gode opholdssteder for områdets beboere såvel som for dyrelivet.

Plads til alle

Naturbyen skal være et rart sted at bo og for at skabe diversitet, bliver der på sigt bygget forskellige typer boliger, som henvender sig til mennesker forskellige steder i livet. Her er således både plads til dig der bor alene, med din partner eller sammen med din lille familie.

Roligt og bynært på én gang

I Naturbyen er du kun en kort cykeltur fra indkøb, skoler, daginstitutioner, hyggelige caféer og de mange kulturelle tilbud, som Horsens har at byde på. 

Nemt for pendlere

Med den nemme adgang til motorvej E45 kan du være i Århus eller Vejle på blot 25 minutter i bil. Der er også gode togforbindelser til begge byer fra Horsens Station med afgange hvert 15. minut.

Bliv opdateret

Hvis du følger Naturbyen Nørrestrands Facebookside, holder vi dig løbende opdateret omkring projektet, viser billeder af boligerne og giver dig en præsentation af området. 

Følg Naturbyen Nørrestrand på Facebook her

 

Ledige boliger i Naturbyen Nørrestrand

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²