test

Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Hvor kultur møder natur

Der er mange gode grunde til at flytte til Horsens. I Horsens er man stolt af sit kulturliv, og med en lejebolig her kan du derfor altid finde noget at give dig til, uanset hvilket humør du er i. Nyd en sommeraften på en af restauranterne i Thonbogade, syng med på dine yndlingssange til en af de store koncerter i Forum Horsens eller tag på øhop og få din drøm om en kæmpe tartelet opfyldt.

Bøgeskove og fjord

Horsens er beriget med den smukke natur, som forener det bedste Østjylland har at byde på: farverige bøgetræer og lækkert vand. Hvis du elsker at komme ud i naturen, så er der rig mulighed for det i området omkring Horsens. Du kan hoppe på mountainbiken og tage turen rundt om Bygholm Sø, du kan vandre rundt blandt vilde heste i naturreservatet Nørrestrand eller tage familien med på øhop og lede efter vilde kaniner på øen Endelave. Du har som sagt fjorden tæt på, hvilket er oplagt at udnytte til en tur ud med båden eller til at spise en is på en af de mange gode badestrande i og omkring Horsens.

Kulturel højborg

Horsens har i løbet af de seneste år, udviklet sig til at være en af de absolut tunge drenge, når det kommer til kultur. FÆNGSLET er det helt store trækplaster, når både internationale musikere gæster byen og den årlige Middelalderfestival løber af stablen. Er du til shopping og caféliv, byder Horsens også på et væld af gode oplevelser i centrum, hvor spændende butikker og spisesteder ligger side om side. Her kan du også gå på opdagelse i de forskellige butikker eller se hvad de har fundet på i KUBEN – en stor glaskube midt på gågaden – hvor der bl.a. udstilles kunst.

Ideel for pendlere

Horsens ligger velplaceret midt mellem Aarhus og Vejle og med gode forbindelser til motorvej E45. Det er nemt at være pendler, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Trekantområdet. Der går nemlig tog i begge retninger, cirka hvert kvarter.

Lejebolig i Horsens

Vi har lige nu to spændende projekter med lejeboliger i Horsens. I Naturbyen Nørrestrand udlejer vi skønne rækkehuse, men snart starter vi også op for udlejningen af lejligheder. Derudover bygger vi også lejligheder til leje på Rantzausbakke i Horsens. Begge steder får du en nybygget lejebolig i naturskønne omgivelser. Klik dig videre via billederne herunder og se mere.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Gode uddannelsesmuligheder

I Horsens har du rig mulighed for at uddanne dig både som ung og voksen. Horsens byder på flere gymnasiale ungdomsuddannelser som STX, HHX, HF og VUC, men også flere erhvervsuddannelser som Landbrugsskole, Social- og Sundhedsskole og Learnmark Tech. Derudover byder byen også på flere videregående uddannelser, som VIA og Erhvervsakademi Dania.

Har du eller dit barn ambitioner indenfor sport og måske et særligt talent? Sportscollege Horsens er til dem, der ønsker at udvikle sine idrætsfærdigheder i et unikt elitemiljø samtidig med, at man gennemfører en 10.klasse, HHX, HTX, STX eller erhvervsuddannelse i Horsens. Så drømmer du eller din teenager om en hverdag, hvor sport og uddannelse kombineres, så rummer Horsens også denne mulighed.

Hvis du mangler en bolig mens du studerer, så tjek vores lejligheder på Rantzausbakke ud. Her er to- til fireværelses lejeboliger, så du kan bo alene, sammen med kæresten eller en god ven fra studiet.

Rigt foreningsliv i Horsens

Hvis du søger fællesskabet så deltag i det rige foreningsliv i Horsens, hvor både voksne og børn kan møde nye bekendtskaber over et spejderbål, til en god gang fodbold eller på judomåtten. Der er nærmest ingen begrænsninger for forskellige aktiviteter og du kan se de forskellige foreninger her.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²