test

Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Hvor kultur møder natur

Horsens er en perle i Jylland, som forener skøn natur med et rigt kulturliv for både store og små. 

Bøgeskove og fjord 

Horsens er beriget med den smukke natur, som forener det bedste Østjylland har at byde på. De store smukke bøgeskove lyser byen op med deres grønne blade henover sommerhalvåret, og Horsens Fjord indbyder til både aktiv livsstil, fordybelse, havdyp og hyggelige stunder året rundt. 

Kulturel højborg 

Horsens har i løbet af de seneste år, udviklet sig til at være en af de absolut tunge drenge, når det kommer til kultur. FÆNGSLET er det helt store trækplaster, når både internationale musikere gæster byen og den årlige Middelalderfestival løber af stablen. Er du til shopping og caféliv, byder Horsens også på et væld af gode oplevelser i centrum, hvor spændende butikker og spisesteder ligger side om side. 

Ideel for pendlere 

Horsens ligger velplaceret midt mellem Aarhus og Vejle og med gode forbindelser til motorvej E45. Der er både gode bus- og togforbindelser til Aarhus og Billund, hvilket gør det nemt for pendlere at nå en række store arbejdspladser. 

Bo til leje i Horsens 

Birch Ejendomme er i gang med opførelsen af 79 splinternye og moderne rækkehuse i Naturbyen Nørrestrand i Horsens. Er du interesseret i at høre mere om boligerne og blive præsenteret for området, så følg med på Naturbyen Nørrestrands Facebookside, hvor vi løbende holder dig opdateret.

Følg Naturbyen Nørrestrand på Facebook her

Kontakt 

Du er også velkommen til at kontakte vores udlejningsansvarlige i Horsens, Sonja Wind, på tlf. 91 89 99 91 eller på mail swi@birchgm.dk 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²