test

Holbæk Havn

Alle boliger er udlejet

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo nær bølgeskvulp og den friske havluft

Alle boliger er udlejet

Skriv dig op på vores interesseliste, hvor vi vil kontakte dig hvis der skulle blive en bolig ledig, eller når vi starter udlejningen op på vores kommende lejeboliger i Holbæk.

Skriv dig op her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo i Holbæk 

På Holbæk Havn opfører og udlejer Birch Ejendomme 84 stilrene lejligheder. De nye lejligheder opføres som både tre- og fireværelses boliger med varierende planløsninger, så der er en bolig, der passer til netop dit behov. 

Stilrene lejligheder nær byens puls

I Holbæk har du glæden ved at bo i en livlig og pulserende by, som samtidig ligger helt ud til Holbæk fjord på Nordvestsjællands flotte kyst. Byen rummer alt hvad du skal bruge i hverdagen og der er både indkøb, skoler, daginstitutioner samt en hyggelig gågade med et godt udvalg af butikker og caféer. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rolige omgivelser - blot 1 time fra København 

Holbæk er beliggende ca. 60 kilometer fra København, og byen er et ideelt sted, hvis du ønsker at bo i pendlerafstand til hovedstaden, men samtidig have mulighed for at bo i roligere omgivelser. På Holbæk havn får du maritimstemning for alle pengene. Her er det særligt værd at fremhæve den livligt besøgte lystbådehavn, som med havnebad, gode spisesteder, kajakklub og smukke omgivelser, er samlingspunkt for byens beboere. 

Udlejningen er i gang

Udlejningen er i fuld gang, og de nybyggede lejligheder er særdeles attraktive. 

84

Lejligheder

De nyopførte boliger varierer i størrelse fra tre- til fire værelser.

0

Ledige

De populære lejligheder udlejes hurtigt, og 84 af boligerne er allerede udlejet.

2021

Indflytning

De moderne lejligheder i Holbæk står klar til indflytning fra juni 2021.

Tæt på fjorden Stilrene lejligheder nær byens puls
Holbæk Havn

Oplev lejlighederne i VR

For at opleve boligerne, som var du der selv, klik på pilen til højre. Nu popper der et vindue frem hvor du skal give tilladelse til at bevæge dig rundt i boligen. Tilgår du siden fra en computer, brug musen til at bevæge dig rundt. Sidder du med en mobil eller tablet, brug fingeren til at swipe med.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Jeppe Marker Svendsen
Udlejnings- og driftansvarlig på Sjælland,

Holbæk Havn

+45 91 89 97 77
jsv@birchgm.dk

test

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²