test

Holbæk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En perle på Nordvestsjællands kyst

Bo til leje et stenkast fra fjorden i den charmerende havneby Holbæk. 

Fjord- og havnebyen Holbæk

Holbæk er Nordvestsjællands største by, og beliggenheden ved fjorden byder på maritim stemning med en pulserende lystbådehavn og masser af frisk havluft. Holbæk Havn danner samlingspunkt for byens beboere, erhverv og turister og året rundt er der et skønt liv på byens levende havn. Holbæk Havn er samlingspunkt for en lang række historiske træskibe, som kan opleves i sejlsæsonen. Samtidig kan du også nyde godt af flere naturskønne oplevelser ved bl.a. Naturpark Åmosen, Brorfelde bakker og på halvøen Tuse Næs. 

Job i København - bolig i rolige omgivelser 

Med en beliggenhed ca. 60 kilometer fra København, er Holbæk et ideelt sted for dig, som ønsker at bo i pendler-afstand til hovedstaden, men samtidig have mulighed for at tage hjem og koble af - langt væk fra stress og jag. Holbæk rummer dog alt hvad du har brug for i hverdagen med varierende indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og en hyggelig gågade med et godt udvalg af butikker og caféer. 

Kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Jeppe Marker Svendsen, udlejnings- og driftsansvarlig på Sjælland, på tlf. 91 89 97 77 eller mail jsv@birchgm.dk 

Fuld udlejet & flere boliger på vej

Alle vores boliger på Holbæk Havn er udlejet.

Skriv dig op på vores interesseliste, hvis du ønsker at modtage information om de kommende rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk. Boligerne forventes at stå færdige i 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²