Holbæk

En perle på Nordvestsjællands kyst

Bo til leje et stenkast fra fjorden i den charmerende havneby Holbæk. 

Fjord- og havnebyen Holbæk

Holbæk er Nordvestsjællands største by, og beliggenheden ved fjorden byder på maritim stemning med en pulserende lystbådehavn og masser af frisk havluft. Holbæk Havn danner samlingspunkt for byens beboere, erhverv og turister og året rundt er der et skønt liv på byens levende havn. Holbæk Havn er samlingspunkt for en lang række historiske træskibe, som kan opleves i sejlsæsonen. Samtidig kan du også nyde godt af flere naturskønne oplevelser ved bl.a. Naturpark Åmosen, Brorfelde bakker og på halvøen Tuse Næs. 

Job i København - bolig i rolige omgivelser 

Med en beliggenhed ca. 60 kilometer fra København, er Holbæk et ideelt sted for dig, som ønsker at bo i pendler-afstand til hovedstaden, men samtidig have mulighed for at tage hjem og koble af - langt væk fra stress og jag. Holbæk rummer dog alt hvad du har brug for i hverdagen med varierende indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og en hyggelig gågade med et godt udvalg af butikker og caféer. 

Topmoderne lejeboliger i hjertet af Holbæk 

Birch Ejendomme er i fuld gang med at opføre i alt 84 splinternye og stilrene lejeboliger centralt placeret på Holbæk Havn. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om boligerne samt blive informeret omkring, hvornår vi starter udlejning, kan du tilmelde dig vores interesseliste, som du finder her på hjemmesiden.

Find interesselisten her

Kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Jeppe Marker Svendsen, udlejnings- og driftsansvarlig på Sjælland, på tlf. 91 89 97 77 eller mail jsv@birchgm.dk 

houses


Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²