test

Vibelunden i Hasselager

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Få plads til liv og fællesskab

Forestil dig et trygt lokalsamfund, hvor børnene selv kan cykle i skole eller mødes med de andre børn til en omgang fodbold på den anden side af vejen. Når man ser naboen, hilser man – og når man trænger til en virkeligt god kop kaffe eller en kardemommesnurrer, tager man den korte tur til Aarhus. Vibelunden er kort sagt for alle, der gerne vil bo i grønne omgivelser og stadig være tæt på alt, hvad der gør hverdagen nem.

Godt naboskab i grønne omgivelser

Vibelunden ligger placeret i Hasselager, en hyggelig by kun 10 kilometer fra Aarhus. Området er særligt populært hos børnefamilier. En af de ting der gør byen attraktiv, er det trygge lokalsamfund med sit rige foreningsliv. Her finder du et godt sammenhold, og som tilflytter er det et oplagt sted at møde nye mennesker.

Alt samlet indenfor 800 meter

I Vibelunden bor du tæt på alt, hvad du har brug for i hverdagen. Faktisk finder du både indkøb, skole og daginstitutioner indenfor en afstand på kun 800 meter. Du kan med andre ord let gå eller cykle til alt. 

Ideelt placeret for pendlere

Vibelunden ligger godt placeret med nem adgang til både Aarhus syd motorvejen og motorvej E45. Du kan være i Århus centrum på cirka et kvarter i bil, ligesom der afgår busser hvert 10. minut fra Hasselager til Aarhus centrum.

Bliv kontaktet ved udlejningsstart

Når vi starter udlejningen op, kontakter vi alle de som har skrevet sig op til vores interresseliste. Her får man et forspring på 48 timer, før vi går live med boligerne.

Skriv dig op her

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²