test

Hasselager

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En hyggelig by nær Aarhus

Hasselager ligger cirka 10 kilometer sydvest for Aarhus centrum og byder på et godt og trygt lokalsamfund. Området er særligt populært blandt børnefamilier og gennemsnitsalderen er blot 38 år. Her er et rigt foreningsliv og stor opbakning til den lokale idrætsforening.

Tæt på det hele

I Hasselager er alt, hvad du har brug for i hverdagen, samlet inden for kort afstand. Her finder du både indkøb, skoler og adskillige daginstitutioner. Byen er kædet sammen af et godt stisystem, og børnene kan således selv cykle i skole og til fritidsaktiviteter.

Nemt for pendlere

Hasselager ligger godt placeret med nem adgang til både Aarhus syd motorvejen og motorvej E45. Derudover kan du være i Århus centrum på cirka et kvarter i bil, ligesom der afgår busser for cirka hvert 10. minut fra Hasselager til Aarhus centrum.

Vil du bo til leje i Hasselager?

Birch Ejendomme er i fuld gang med opførelsen af 42 nye og moderne rækkehuse i Hasselager. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om boligerne, hvornår vi starter udlejning m.m., kan du tilmelde dig vores interesseliste, som du finder her på vores hjemmeside.

Find interesselisten her

Kontakt

Du er også velkommen til at kontakte vores udlejningsansvarlige i Hasselager, Hanne Jørgensen, på telefon 54 55 73 20 eller e-mail hlj@birchgm.dk

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
houses
Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²