test

Søndermarkstoften

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo med skoven som nabo

På Søndermarkstoften bor du i naturskønne omgivelser omkranset af skoven. Samtidig har du alt, du har brug for i hverdagen, samlet indenfor 1,5 kilometer.

Rigt foreningsliv

I Ans finder du både børnehave, skole (0.-9. klasse), indkøbsmuligheder, idrætsanlæg, kulturcenter og et rigt foreningsliv. I byen kan børnene frit færdes trygt via stisystemer.

Nær vækstbyer

Ans er logistisk godt beliggende i forhold til flere større byer, og har derfor en oplagt beliggenhed for pendlere, som ønsker at bosætte sig i en mindre by tæt på en række større byer. Du bor her i smørhullet mellem Viborg, Silkeborg, Randers og Aarhus.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²