test

Ans By

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En perle midt i naturen

Ans er en rolig og naturskøn lille by med godt 1900 indbyggere beliggende lige midt i smørhullet mellem Silkeborg, Viborg, Randers og Aarhus.

Trygt lokalsamfund

I Ans findes egen skole (0.-9. klasse), børnehave, indkøbsmuligheder, idrætsanlæg, kulturcenter og et godt foreningsliv. I byen kan børnene få en god opvækst med idrætsfaciliteter og man kan færdes trygt via stisystemer.

Nær vækstbyer

Ans er logistisk godt beliggende i forhold til flere større byer, og har derfor en oplagt beliggenhed for pendlere, som ønsker at bosætte sig i en mindre by tæt på en række større byer.

Naturskønne omgivelser

Byen er omkranset af skøn natur, og her er rig mulighed for at tilbringe en masse fritid i naturen. I Ans ligger den smukke Tange sø, som løber ud i Gudenåen. I Ans findes desuden også store skovområder, en hundeskov og byen er generelt omkranset af marker og brede vidder.

To skønne boligområder

I Ans ligger både Ans Søpark og det populære Søndermarkstoften. Ans Søpark er beliggende i udkanten af Ans mod nord med en imponerende udsigt til Tange sø. Søndermarkstoften er beliggende i udkanten af Ans mod syd og er omkranset af skov.

Ledige boliger i Ans Søpark

Vi har desværre ingen ledige lejeboliger i Ans Søpark i øjeblikket. Hvis du er interesseret i en bolig her, så vil vi anbefale dig at skrive dig op på interesselisten. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²