test

Ans By

En perle midt i naturen

Ans er en rolig og naturskøn lille by med godt 1900 indbyggere beliggende lige midt i smørhullet mellem Silkeborg, Viborg, Randers og Aarhus.

Trygt lokalsamfund

I Ans findes egen skole (0.-9. klasse), børnehave, indkøbsmuligheder, idrætsanlæg, kulturcenter og et godt foreningsliv. I byen kan børnene få en god opvækst med idrætsfaciliteter og man kan færdes trygt via stisystemer.

Nær vækstbyer

Ans er logistisk godt beliggende i forhold til flere større byer, og har derfor en oplagt beliggenhed for pendlere, som ønsker at bosætte sig i en mindre by tæt på en række større byer.

Naturskønne omgivelser

Byen er omkranset af skøn natur, og her er rig mulighed for at tilbringe en masse fritid i naturen. I Ans ligger den smukke Tange sø, som løber ud i Gudenåen. I Ans findes desuden også store skovområder, en hundeskov og byen er generelt omkranset af marker og brede vidder.

To skønne boligområder

I Ans ligger både Ans Søpark og det populære Søndermarkstoften. Ans Søpark er beliggende i udkanten af Ans mod nord med en imponerende udsigt til Tange sø. Søndermarkstoften er beliggende i udkanten af Ans mod syd og er omkranset af skov.

Bo i Ans

Læs mere om boligerne i Ans her på vores hjemmeside eller ring til os og hør mere på tlf.: 88 44 50 44.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²