Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 3 Værelser 104 m²

H2 | Treværelses lejlighed på 1. sal

Treværelses lejlighed placeret på 1. sal med skønt køkken med køkkenø. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Stort og lyst køkken-alrum
Glæd dig til et gennemlyst køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Centralt placeret i rummet er køkkenet, som har en praktisk køkkenø. På hver side af køkkenet er der plads til at indrette spiseplads og sofahjørne. I køkken-alrummet får du både en hyggelig fransk altan samt privat udgang til altan.

Gode værelser
Lejligheden har to gode værelser, hvoraf soveværelset indeholder fire garderobeskabe. Boligens andet værelse er placeret lige ved siden af og har et enkelt garderobeskab. Dette værelse er derfor oplagt at bruge til børneværelse eller kontor. 

Nyt bad
Lejlighedens badeværelse er indrettet i lyse og enkle materialer og indeholder vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, brusekabine og inventar fra HTH.

Udemiljø
Lejligheden har egen altan mod gårdsiden samt fransk altan.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 10.500 DKK
Depositum 31.500 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning
Etager 1. Sal
Værelser 3
Areal 104 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²