Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 2 Værelser 63 m²

E1 | Toværelses lejlighed i stueplan

I denne skønne stueplans lejlighed bor du med direkte udgang til egen terrasse. Lejligheden indeholder køkken-alrum med stue, soveværelse med garderobeskabe og bad med vaskesøjle.

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken med udgang til terrasse
Lejligheden har et dejligt, vinkelformet køkken-alrum, hvor køkkenet er placeret i midten, med mulighed for at indrette spiseplads og sofahjørne på hver side af køkkenet. Fra dette rum har du desuden direkte udgang til en privat terrasse, hvor du kan nyde morgenkaffen eller læse en bog.

Soveværelse med garderobeskabe
Lejlighedens rummelige soveværelse er vendt mod gårdsiden, og indeholder to skabe, hvor du kan opbevare garderoben. Derudover er der god plads til en stor seng.

Bad med vask
Badeværelset er opført i lyse kvalitetsmaterialer og er indrettet med en praktisk vaskesøjle, brusekabine og klassisk inventar fra HTH.

Terrasse
Lejlighederne har en skøn terrasse, som vender mod gårdsiden. Lejlighedens terrasse ligger med udgang fra køkken-alrummet, og er derfor en oplagt forlængelse af opholdsrummet, som indbyder til hyggelige stunder i det fri. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 7.900 DKK
Depositum 23.700 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Sydvestvendt
Etager Stuen
Værelser 2
Areal 63 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²