Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 104 m²

C1 | Nybygget fireværelses på 3. sal

Glæd dig til en stor og rummelig fireværelses lejlighed beliggende i det nye Pollenvænget i Tilst. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum med vinkel køkken
Lejlighedens køkken-alrum er det centrale rum, hvor der er plads til at samles. Køkkenet er indrettet, så det er muligt at have et spisebord samt sofa stående. Køkkenet er placeret i hjørnet, hvor du har godt med skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Fra køkken-alrummet har du udgang til lejlighedens altan.

Soveværelse og værelser
I denne lejlighed får du tre gode værelser; et stort soveværelse samt to værelser. Soveværelset har tre garderobeskabe samt fransk altan. De øvrige værelser har hvert ét skab og det ene værelse har fransk altan. 

Praktisk badeværelse
Glæd dig over et lyst og moderne badeværelse, der foruden toilet, vask, opbevaring og bruseniche indeholder en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. 

Skøn altan
Denne lejlighed har egen private altan. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 11.200 DKK
Depositum 33.600 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Nordøstvendt
Etager 3.Sal
Værelser 4
Areal 104 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²