Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 119 m²

I1 | Ny fireværelses på 1. sal

Rummelig og lys fireværelses lejlighed på Pollenvænget i Tilst. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken og stue
I denne skønne bolig får du et rummelig køkken-alrum med vinduespartier i den ene ende og en privat altan i den anden ende, som giver et godt lysindfald i rummet. Køkkenet fungerer som en naturlig opdeling af rummet, hvor der på hver side er mulighed for at indrette med spiseplads og stue. 

Værelser
Du får hele tre gode værelser, som alle er indrettet med faste garderobeskabe. Her er både mulighed for at indrette soveværelse samt børneværelser, eller benytte værelserne som tre individuelle soveværelser. 

Bad
På badeværelset finder du foruden toilet, bruseniche og vask med skuffer en super praktisk vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. 

Udeliv
Glæd dig over at kunne nyde udelivet på din egen altan med plads til cafésæt og krukker. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 11.300 DKK
Depositum 33.900 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Syd/østvendt
Etager 1. Sal
Værelser 4
Areal 119 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²