Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 104 m²

C1 | Ny fireværelses lejlighed på 2. sal

Stor lejlighed med alt i hårde hvidevarer på Pollenvænget i Tilst. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken og stue
Glæd dig over et stort og rummeligt køkken-alrum, hvor køkkenet ligger placeret i en vinkel af rummet. Herfra åbner rummet op til plads til spisebord samt muligheden for at indrette en hyggelig stue. 

Værelser
Boligen har et stort og luftigt soveværelse med fransk altan samt flere faste garderobeskabe. De resterende værelser har en god størrelse til eksempelvis børneværelser, kontor eller gæsteværelser. 

Badeværelse
Badeværelset er opført i lyse kvalitetsmaterialer med flotte grålige klinker på gulvet og lyse klinger i brusenichen. Badeværelset indeholder bruseniche, toilet, vask, opbevaring samt en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. 

Altan 
Denne bolig har egen altan.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 11.200 DKK
Depositum 33.600 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Sydvendt
Etager 2.Sal
Værelser 4
Areal 104 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²