Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 107 m²

H1 | Ny fireværelses lejlighed med uderum

Ny og lækker lejlighed med tre gode værelser. Boligen indeholder et centralt køkken-alrum med køkkenø, badeværelse i lyse materialer og et skønt udemiljø.

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum med køkkenø
Lejligheden er indrettet med et rummeligt køkken-alrum, hvor familien eller vennerne kan samles om både køkkenøen og middagsbordet. Her kan I også indrette et hyggeligt sofahjørne, som ligger placeret i den ene ende af rummet.  Fra køkken-alrummet er der desuden udgang til lejlighedens private altan/terrasse.

Tre værelser med garderobeskabe
Denne lejlighed har tre gode værelser med indbyggede skabe, så det er nemt at få styr på garderoben. Det største værelse indeholder fire garderobeskabe og de to andre indeholder et garderobeskab. Alle værelserne har plads til både seng, skrivebord og lignende.

Badeværelse i lyse materialer
Lejlighedens badeværelse er placeret med indgang fra entréen. Badeværelset indeholder toilet og brusekabine samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Udeliv
Lejlighederne i stueplan har adgang til egen terrasse, mens lejlighederne på de øvrige plan har egen altan samt fransk altan på et af værelserne. Her er derfor rig mulighed for at opholde sig udendørs.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 10.500 DKK
Depositum 31.500 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Vestvendt
Etager Stuen, 1.Sal, 2.Sal
Værelser 4
Areal 107 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²