Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 119 m²

I1 | Ny fireværelses lejlighed i Aarhus

Her får du en nybygget lejlighed med splinternyt og lækkert køkken, hyggelig stue, tre rummelige værelser og et funktionelt badeværelse med vaskesøjle.

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Gennemlyst køkken-alrum
Lejligheden har et dejligt køkken-alrum med vindues partier i den ene ende og en altan eller terrasse på den anden side. Dette sikrer et skønt lysindfald i rummet. Køkkenet er placeret i midten af rummet, og på hver side er der mulighed for at indrette med spiseplads og sofaområde. Fra køkken-alrummet er der desuden udgang til lejlighedens altan/terrasse.

Tre værelser med garderobeskabe
Denne lejlighedstype har tre gode værelser med indbyggede skabe, så det er nemt at få styr på garderoben. Et af værelserne indeholder fire garderobeskabe, mens de resterende indeholder et garderobeskab. På alle værelserne er der god plads til en seng samt skrivebord.

Bad med vaskemuligheder
Badeværelset indeholder toilet og brusekabine samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Der er adgang til det lyse og moderne badeværelse fra køkken-alrummet.

Skønt udeliv
Lejlighederne i stueplan har egen terrasse, mens lejlighederne på de øvrige plan har egen altan samt fransk altan. Her har du rig mulighed for at nyde udelivet, og der er god plads til at gøre området personligt.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 11.200 DKK
Depositum 33.600 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Sydøstvendt
Etager Stuen
Værelser 4
Areal 119 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²