Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 103 m²

B1 | Moderne lejlighed på 1. sal

Skøn lejebolig i hjertet af Tilst nær Aarhus. 

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Køkken-alrum og stue
Lejligheden har et skønt køkken-alrum med et godt lysindfald. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor det er muligt for familien eller gæster at slappe af, mens madlavningen klares. Køkkenet er indrettet med en køkkenø og der er desuden både plads til spisekrog og et sofaområde. Fra køkken-alrummet er der udgang til en skøn altan. 

Tre gode værelser
Lejligheden indeholder tre værelser, hvoraf det store værelse har fire garderobeskabe, mens de øvrige to værelser hvert har ét skab. Alle værelserne har plads til en seng, skrivebord m.m., og lejligheden egner sig derfor både som familiebolig og delebolig mellem venner. 

Bad med vaskesøjle
Centralt placeret i boligen ligger det lyse og lækre badeværelse. Her kan du glæde dig over vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, toilet, håndvask med opbevaringsplads og brusekabine.

Altan
Lejligheden har en dejlig sydvestvendt altan ind mod gården samt fransk altan i det store soveværelse. 

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 10.700 DKK
Depositum 32.100 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Sydvestvendt
Etager 1.Sal
Værelser 4
Areal 103 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 01.07.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²