Pollenvænget

Aarhus

Lejlighed 4 Værelser 101 m²

D2 | Fireværelses lejlighed med altan

Nybygget lejebolig i Tilst nær Aarhus. Her får du et centralt køkken-alrum, lys og rummelig stue, gode værelser og et badeværelse med vaskefaciliteter.

Læs mere om området
Del bolig:

Beskrivelse af boligen

Rummeligt køkken-alrum
Lejlighedens beboere kan samles i det skønne køkken-alrum, der indbyder til mange timers ophold og leg. Her er et lækkert køkken med alt, hvad du skal bruge af hvidevarer, og her er plads til både spiseplads og sofakrog. 

Gode værelser med skabe
Lejligheden har tre rummelige værelser, hvoraf to er samme størrelse, og indeholder fast garderobeskab. Herudover er der god plads til at have en seng og et skrivebord stående. Det sidste værelse er lidt større end de øvrige og har hele fire skabe til opbevaring af garderoben.

Badeværelse med vaskefaciliteter
Badeværelset er opført i enkle kvalitetsmaterialer og indeholder en praktisk vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, toilet og brusekabine.

Privat altan
Glæd dig over at have direkte udgang til egen altan fra køkken-alrummet fra lejlighederne på 1. sal, hvor der er plads til et cafésæt, grill og krukker.

Specifikationer

Type Lejlighed
Energimærke BR15
Indrykket 14.08.2020
Område Pollenvænget
Husleje 10.200 DKK
Depositum 30.600 DKK
A/C vand & varme 250 DKK & 500 DKK
Retning Vestvendt
Etager 1. Sal
Værelser 4
Areal 101 m²
Husdyr Ja
Parkering Fælles
Ledig 15.03.2020

Plantegninger

Praktisk info

Lejlighederne på Pollenvænget er en del af et etagebyggeri i fire etager. Der er elevator til de lejligheder, hvor der ikke er udvendig trappe.

Indretning 

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter. Loftet i badeværelse, køkken og entré er nedsænket med lyse loftsplader. På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
Der er gulvvarme i alle rum.
Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad og på værelserne, og der er installeret hårde hvidevarer, så boligen er lige til at flytte ind i.

Byggeriet 

Byggeriet er opført i kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde. Der er ventilationsanlæg i alle lejligheder, hvilket sikrer et godt indeklima. Der er installeret fibernet i ejendommen. Alle boliger har eget kælderrum på 2 m2. Der er fællesparkering i området. Der er ligeledes cykelparkering i gården og i kælderen. Det er tilladt at have op til to husdyr pr. lejemål mod godkendelse fra udlejer.

Bestil brochure

Læs uddybbende detaljer om projekt Pollenvænget

Kontakt vores udlejningsteam

Mia L. Knudsen
Udlejningsassistent,

Pollenvænget

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

houses

Vis alle beliggenheder

BoligTyperHusleje - DKK

Størrelse - m²